Fredagen den 27 november 2020

Publicerad 2020-10-26

Höstuppdatering 25.10.2020

Ordförandes och verksamhetsledarens uppdatering för hösten

Den traditionella ljusstöpningen ordnas lördagen den 7.11 10-15. Vi har pga Coronan restriktioner angående antal personer på en gång. Så anmäl tiden när du vill vill stöpa så att vi kan fördela tiderna så att alla kan stöpa "med avstånd". Det blir ingen servering. Jan Ekberg d.y. och Gunnel Mette är ansvarig.

 
Den gemensamma julfesten på Lärkan 30.11 är inhiberad 
De vuxnas julfest 5.12 är inhiberad
 
Heidi Palmu, som ansvarar för de flesta dansgrupperna, kommer här med uppdaterad info om dansverksamheten på Huffen
 
Hälsn
Gun Grann 
Ordförande
 

Heidi Palmus hälsningar

Hej allesammans,

Läget i samhället fortsätter ostabilt och oklart och dansverksamheten på Huffen går på sparlåga igen. Än så länge har jag glädjen att kunna hålla dans för alla tre barngrupper, vilket ju känns helt underbart. Med vuxna måndagsgänget kom vi överens om att slopa dansandet åtminstone nu fram till jul men vi kommer trots allt ha verksamhet och aktivitet på Huffen/utomhus alla måndagar fram till december. Här nedan ser du planen för de resterande måndagarna. 

Målsättningen är att vara ute, ta en promenad, alla måndagar men ifall vädret är riktigt uselt så finns det planerat alternativt program inomhus till alla måndagar. 

Man får jättegärna hänga med på måndagkvällarna fast man inte normalt är med och dansa. Nu satsar vi på det sociala och samhörigheten!

Ifall vädret är dåligt och vi är inomhus, håller vi tillräckligt med avstånd, håller en god handhygien och använder mask vid behov. 

Hoppas vi ses på Huffen! 

Heidi

Måndagsprogram:

Träff utanför Huffen kl.19.10!

26.10 - Promenad och gummibandsgympa (alt. Tittar vi på några folkdansuppträdanden från Sottiisi Moves)

2.11 - Promenad och styrketräning (alt. Städning och ordna upp i källaren)

9.11 - Promenad och Utespel (alt. Bingo/sällskapspel inne)

16.11 - Bowling i Tali (mask på, anmälning till Janne senast 12.11)

23.11 - En lekfull Haga-orientering (alt. Strategifunderingar om föreningens framtidsvision)

30.11 - Julglögg 

P.S. Vi brukar med måndagsgänget anmäla oss till ”övningarna” antingen via seniorernas WhatsApp-grupp och/eller Nimenhuuto-tjänst. Ifall du inte är med i dem och önskar vara med, meddela till undertecknad. Man kan också meddela sitt kommande via ett vanligt meddelande (heipalmu@mac.comeller bara dyka upp!